Бомба в Lupa.bg: Венета Райкова сменя Деси Стоянова в "Преди обед"?

Преговорите с бившата водеща на "Папараци" и "Горещо" се водели от месеци

Нещо за четене
19:51 - 25 Юли 2024
11458
Бомба в Lupa.bg: Венета Райкова сменя Деси Стоянова в "Преди обед"?

Венета Райкова най-вероятно ще бъде новата водеща на "Преди обед" от есента, научи сензационно Lupa.bg от свои източници в телевизията. Преговорите с популярната блондинка се водели от няколко месеца от шефовете на медиата. Уж било тайна, но това станало достояние на Деси и обидена, днес тя реши изпреварващо да оповести, че напуска и предаването, и медиата, след като 12 години бе едно от знаковите лица.

Венета Райкова си тръгна от Би Ти Ви преди 5 години

В последната година, особено след оттеглянето на Сашо Кадиев, рейтинга на "Преди обед" доста паднал и предаването сериозно отстъпвало на "На кафе" по гледаемост, като в някои дни разликата била чувствителна - близо два пъти. Това накарало програмните шефове да търсят други варианти, като дори стимулирали екипа да олекотява съдържанието, като кани плеймейтки и чалга звезди в студиото. Деси Стоянова и партньора й Петър Дочев обаче видимо се съпротивлявали срещу елементаризирането на разговорите.

Същевременно, от Би Ти Ви започнали да водят преговори с нови евентуални водещи, които да поемат предаването от есента. Те уж били тайни, но както е известно, в България всичко се научава бързо.

Деси Стоянова цели 17 години работеше в Би Ти Ви, като последните 12 бе водеща на "Преди обед"

От телевизията са поканили Венета Райкова, която би се справила чудесно като противовес на Гала, но все още не са получили отговора й, научи Lupa.bg. Бившата водеща на "Папараци" и "Горещо" си знаела цената и имала категорични условия по възнаграждението. "Всяко предаване, което съм водила, винаги е било в Топ 3 по гледаемост за годината - аз си вървя с публиката и не правя компромис с хонорара си", посочила Райкова.

В крайна сметка дали тя ще бъде водеща на "Преди обед" от есента или телевизията ще се спре на друго лице, все още не е ясно. Според източник на Lupa.bg, друг вариант била бившата манекенка Маги Желязкова, но тя пък нямала възможност да е всеки ден на екран. Не е ясно и дали Петър Дочев ще остане лице на сутрешното шоу или ще си тръгне с досегашната си екранна партньорка.