БОМБИ! Емануела сложи цици на партньора си в „Денсинг старс“

Фолкзвездата си направи пикантен майтап

Нещо за четене
22:54 - 05 Март 2024
12718
БОМБИ! Емануела сложи цици на партньора си в „Денсинг старс“

Пикантен майтап си направи фолкзвездата Емануела в „Денсинг старс“ като показа лесно ли е да се танцува със силиконови бомби. На репетициите за шоуто певицата се ядоса, че партньорът й Иван не разбира колко й е тежко да подскача по паркета с тежки кубици. За да го накаже, тя пъхна два балона под блузата му и здравата го изпоти.

Под прожекторите обаче двамата станаха сериозни и се впуснаха в джайв, вдъхновен от филма „Криминале“, в който Ума Търман и Джон Траволта правят култов танц. Емануела не само показа секси движения, но нахлупи и черна перука, за да е по-близо до образа от продукцията на Тарантино. „Ти имаш сила, но нямаш бързина, всичко изглеждаше малко мързеливо“, оцени изпълнението й Франциска. „Талантлива си, обаче допусна доста грешки“, обобщи Илиана Раева.     

В холивудската вечер на „Денсинг старс“ всички участници влязоха в ритъма на знаменита музика от световни киношедьоври. Съдиите се разтопиха от брилянтното изпълнение на Натали Трифонова и Димитър, и им вдигнаха високи оценки. Синоптичката подскачаше като пружина и почти не пропусна стъпка от куикстепа, вдъхновен от филма „Бурлеска“.