Бонев : ГЕРБ не спират да лаят

Острието на софийската коалиция каза, че е най-подходящ да оглави СОС

Новини
10:30 - 03 Декември 2023
4247
Бонев: ГЕРБ не спират да лаят

"Групата на ГЕРБ е най-безобразно държащата се в общинския съвет. Устите им постоянно са отворени и те не спират да лаят", това заяви по БНТ общинският съветник от групата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и „Спаси София“ Борис Бонев.

Интригите са ясни, важното е, че ние сме изключително сплотена група, допълни той.

"Аз съм избран от нашата група като подходящ кандидат за председател на общинския съвет. Благодаря на доверието, което хората са ми дали. И да не бъда избран за председател на ОС, това няма да бъде краят на света и няма да разколебае моите цели - а именно, да освободим София от досегашния й порочен модел на управление, да извадим кирливите ризи на светло и да има малко повече справедливост", отсече Бонев.
Бонев продължи атаката срещу ГЕРБ:

"Ние допринесохме всичките проблеми, всичките схеми и далавери да бъдат показани публично...  Зад усмихната фасада на предишния кмет стои една много грозна действителност".

Той беше категоричен, че “досегашният безхаберен модел повече няма да бъде толериран” и даде пример:

“За първите 11 месеца на годината фирмите за почистване на София са глобени от Столичен инспекторат с едва 500 000 лева. Само за 24 часа, когато започна силният снеговалеж, глобите бяха за 120 000, а след това са за много повече.”