Бонев яростен за решението на НС: Лицемери! Хомосексуални винаги ще има, независимо от бг депутатите

Нима някой може да промени вашето хетеросексуално дете?, пита общинарят

Новини
13:30 - 08 Август 2024
3323
Бонев яростен за решението на НС: Лицемери! Хомосексуални винаги ще има, независимо от бг депутатите

Борис Бонев изригна, след като парламентът прие забрана за пропаганда и разпространение на нетрадиционната сексуалност в училище. Общинарят се разгневи на депутатите и определи решението като лицемерен предизборен ход. 

Приемам закона за хомосексуалността и училищата като поредната предизборна полюция с надежда, че ще докара някой глас. Твърдението, че някой може да направи вашето перфектно хетеросексуално дете хомосексуално е точно толкова несъстоятелно, както да се твърди, че всеки хетеросексуален мъж или жена изведнъж може да започне да харесва хора от собствения си пол. Ами не става Сексуалността не се избира. С нея се раждаш.

Оттук насетне намирам за крайно долно и лицемерно откровени крадци, лъжци, изневеряващи, измамници да говорят за ценности и за Християнство. Намирам го и за истински безотговорно към децата на България, че вместо да се решават истински важните проблеми - ниско качество на образование, неграмотност, тормоз в училище, затлъстяване, рекордни нива на пушене, ниска спортна култура, друсане с райски газ, депутатите избиват собствените си комплекси и сексуална несигурност със законодателни глупости.

Но то си е за тяхна сметка. Хомосексуални е имало винаги и ще продължи да има, независимо какво казва българският депутат. Жалкото е, че способни, принципни, работещи и честни политици са в дефицит. Ето това е проблемът на България.

Коментарът на Бонев предизвика противоречиви реакции. Някои се съгласиха с него, но други скочиха срещу острата му позиция.

"Децата са податливи на всякакви влияния. Днес момиченца, утре момченца, особено когато са поднесени в напудрена, лъскава, напарфюмирана розова опаковка...", написа във фейсбук привърженичка на традиционното семейство.

"Хората вярват, че със говорене за различните, децата могат да станат гейове. Което е абсурдно.", изказа се мъж, съгласен с позицията на Бонев.

"Забрана за пропаганда - това е основата на закона. Идеята е в училище да не питат сина ми - момче ли си или момиче. Този ваш пост не е необходим. Това проблем на София ли е?По-добре идете да видите каква пародия на ремонт се прави на главния път в Княжево ", включи се критик на общинаря.