Бони се изпокара с дъщеря си заради бебето

Ромката излъга, че е станала баба

Шоу
17:52 - 26 Септември 2023
25020
Бони се изпокара с дъщеря си заради бебето

Преди седмица Бони публикува в социалните мрежи снимки с малко бебе, а на част от кадрите мургавелката бе в компанията на дъщеря си Михаела. „Имаме си бебе! Най-новият член в нашето семейство! Да ни е живо, здраво и благословено момчето... Ти си нашето ВСИЧКО! Обичаме те”, сподели развълнувана певицата под кадрите с малчугана, който носи боди с надпис „Маминка Бони“.

Певицата, дъщеря й Михаела и „внучето“

Всички фенове на изпълнителката започнаха да й честитят, че е станала баба, защото помислиха, че бебето е на дъщеря й Михаела. Оказа се, че ромката е излъгала и детето е на племенницата на певицата. Бонка искала да си направи малко реклама и решила да представи бебето като свое внуче. Приятели и познати буквално запалили телефона на изпълнителката, на дъщеря й Михаела и на гаджето й. Щерката на ромката полудяла от хилядите честитки и съобщения. Тя се скарала с майка си, която решила да си прави тъпа реклама с бебето. В момента Бони и Михаела са в обтегнати отношения заради „внучето“ на фолкаджийката. Изпълнителката на „Клада от страсти“ реши да внесе яснота по случая с бебето.

Бони благодари на всички за милите думи и благопожелания и подчерта: „Децата ни даряват радост, щастие и безгранична любов. Те са нашата гордост и нашето бъдеще. Ще се грижим за тях, ще ги възпитаваме и обичаме, докато очите ни гледат, ушите ни слушат и сърцето тупти! А на моята любима племенница, носеща моето име – Бони, обещавам да бъда винаги до тях”.
„Уикенд“ научи, че изпълнителката от лекия жанр е била накарана от дъщеря си Михаела да внесе яснота по случая. Младото момиче, което също се опитва да пробие като певица, има сериозна връзка с момче, което притежава конна база край София. Двамата се обичат, но не афишират връзката си. Михаела ходи да помага за грижите за конете. Младата наследничка на Бони е доста по-разумна от нея, не иска да пробива на музикалната сцена със скандали, фалшиви новини и напращял силикон.

Миа, както се представя Михаела, е естествено красива и за разлика от щерките на Анелия и Лияна, няма джуки и гърди. Младото момиче явно е доста по-разумно от родителката си Бони, защото именно то я е накарало да си признае за фалшивия пиар с бебето на племенницата й.