Бони влезе в женския затвор

Нещо за четене
17:45 - 10 Юни 2021
5207
Бони влезе в женския затвор

Бони се озова зад решетките на женския затвор в Сливен. И това се случи броени след след абитуриентския бал на нейната прекрасна дъщеря Миа-Михаела. 

"Пяла съм къде ли не, в Америка, на концерти, но емоцията която изпитах там е несравнима. Много ме зареди срещата с тези жени", разказва певицата.

"Измежду всички участия - дискотеки, сватби, балове и поводи, има и такива, които са малко по- различни, малко по- малобройни и малко по- специални. Където обикновено вдигаме чаши и си пожелаваме наздраве, в този ден си пожелахме надежда, воля и смирение. На 04.06 бях на посещение в женския затвор в Сливен. Извървяваме с тях този нелек път и заедно вярваме, че всеки заслужава втори шанс.

Благодаря на директорката и цялото ръководство за топлото посрещане, доброто отношение и сърдечните разговори с жените. Църква Пробуждане @awakening.bg и пастор @asenovateodora за пореден път организират събитието и даряват аксесоари от първа необходимост. В жест на благодарност получих ръчно изработен музикален плакет от жените, което силно ме докосна и просълзи . Ще помня винаги този изключително вълнуващ и различен от живота ми ден. Нека не забравяме в живота, че доброто и любовта ражда добро и много любов", пише Бони в социалните мрежи. Миналата година за жените в сливенския затвор е пял Миро. Още тогава са провели анкета за избор на следващ гост-изпълнител и единодушно всички са се спрели на Бони, която на драго сърце приела поканата за това различно участие. 

Преди години Бони е пяла в друг затвор, където била поканена с колегата си Константин. Срещите с тези хора много разчувстват Бони, която е свикнала да помага на всеки нуждаещ се. "На тези хора мога да им помогна единствено с хубава музика. Харесват песните ми, а някои от тях са с голямо социално послание, което е важно за тях към този момент", пише в социалната мрежа Бонка, както е истинското име на певицата.