Борислав Гуцанов: Нинова да подаде оставка, ако не спечелим!

Дано не съм прав и да победим на изборите, каза членът на БСП

Актуални новини
18:32 - 29 Септември 2019
3177
Борислав Гуцанов: Нинова да подаде оставка, ако не спечелим!

"Щом кандидатите са регистрирани в ОИК те отговарят на изискванията. Това не са кандидатите, които бяха излъчени от градската конференция на БСП. Това беше причината 20 от 157-те делегата на конференцията да се оттеглят", започна интервюто си в предаването "Беновска пита", членът на БСП-Варна Борислав Гуцанов.  
 
"Нинова е дала пълномощно на някого да ги внесе. Говори се, че новият любимец на Нинова е Иван Иванов, член на БСП от 2 години. Той е подредил листата на общински съветници. Той беше общински съветник преди. Дори и решението на националният съвет не е спазено. От един абсурд отиваме на следващия. В БСП сме на път да има паралелна партия със задкулисни политики и неясен център. Питах г-жа Нинова коментира, че трябва да борим ГЕРБ, но губим избори след избори", сподели Гуцанов. 

"Дано не съм прав и да спечелим изборите, но ако не се случи, смятам, че единственото решение е реална оставка от председателя, а не след 2 седмици „извинявайте, не разбрахте, не съм си дал оставката", заяви членът на БСП-Варна. 
 

"Трябва да направим всичко възможно за доброто представяне на БСП на тези избори, но при 3-та поредна загуба трябва да се направи нещо. Смисълът е да променяме държавата с нашите действия и политика. Ако не спечелим, друг път не виждам", коментира Борислав Гуцанов.

"Има ясни нарушения в диалога още преди евроизборите с наченки много преди това. Не може така да се продължава. Ако изборите спечели БСП не съм бил прав. Законите трябва да бъдат спазвани. Трябва да си еднакво честен пред своите съпартийци, ако искаш да будиш уважение. Не можеш да бъдеш председател с цената на всичко", завърши той.