Борисов бесен на Жени-ГЕРБ в Благоевград: Заради вас губим избори

Новини
12:44 - 26 Септември 2021
10942
Борисов бесен на Жени-ГЕРБ в Благоевград: Заради вас губим избори

Сериозен скандал гръмна по време на избора на ново ръководство на Жени-ГЕРБ днес. Разправията тръгна от организацията в Благоевград, откъдето възроптаха, че номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова не е била издигана от структурата. Случилото се вбеси лидерът Бойко Борисов, който отсече, че заради разправиите в местната организация, ГЕРБ губи избори. "Хич не ми се идва при вас, да ви слушам разправиите.", отсече бившият премиер. 

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташева. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други, коментира в отговор лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите номинации бяха Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали одобрение за тази номинация. Затова се получи тази ситуация, каза Мелниклийска.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова.