Борисов: Божков не ми е дал нито една стотинка

Премиерът каза, че хазартният бос го е черпил единствено с една голяма пура

Политика
20:46 - 05 Юни 2020
3385
Борисов: Божков не ми е дал нито една стотинка

Премиерът Бойко Борисов каза пред bTV, че Васил Божков го е черпил единствено с една голяма пура. Борисов коментира обвиненията на Васил Божков по негов адрес. 

"Не му прави чест. Ако някой си е позволил да взима пари от него, аз не знам. На мен нито една стотинка не ми е дал. Черпил ме е само една пура", каза министър-председателят.

"От един месец спрях да пуша за да не може Божков вече да ме почерпи и пура. Хазартът стана 100% държавен и сега всички пари от там ще отиват в хазната", допълни премиерът.

"Аз отговарям за себе си - към мен и към партията нито една стотинка няма. Много хора, на които не съм дал да правят далавери, се обръщат срещу мен. Нека се обръщат, но парите от олигарсите отиват за хората. Помните ли, когато между България и Русия имаше трима посредници при доставката на газ. Когато ги премахнах и газът поевтиня с 50%, сега този посредник всеки ден в медията си ме окарикатурява", добави министър-председателят. 700 милиона липсват, хазартът става 100% държавен, пак карикатури. Нищо, нека ме рисуват, но парите от тези бизнесмени ще отидат в държавния бюджет, за спортистите, за пенсионерите", каза още Борисов.