Борисов: Най-много умни и красиви са гласували за ГЕРБ (НА ЖИВО)

Новини
16:57 - 12 Юли 2021
3711
Борисов: Най-много умни и красиви са гласували за ГЕРБ (НА ЖИВО)

Най-много висшисти, умни и красиви са гласували за ГЕРБ. Най-много от работещите хора са гласували за ГЕРБ. Тях искат да изчегъртат, заяви Бойко Борисов на брифинг в партийната централа. 

"След два месеца стържене, чупене, десетки, стотици наши симпатизанти бяха задържани. Беше им забранено да гласуват. Фирмите, в които ходехме, молеха да не стане известно - защото веднага отиваха данъчните след нас. Хората се плашеха от диктатурата на Румен Радев", върна се назад бившият премиер.

"ГЕРБ печели в 16 области, ИТН - в 8, ДПС в 5 , ДБ в 2. Бойко Борисов печели в София", заяви лидерът на ГЕРБ. 

Борисов призова ЦИК да даде списък на електронните специалисти, настройвали машините в чужбина: "Кои са те? Откъде дойдоха, как се казват?, попита той. И се учуди, че на финалната права не могат да се преброят 2,5% от гласовета на вчерашния вот.

"Постигнахме това, което искаше Румен Радев - масово гласуване на изборите. Кой може да каже, че представлява народа в момента?! 70% се отвратиха и уплашиха и не искаха да гласуват. 30% са гласували, плюс-минус. Ние още вчера казахме - с такива политически партии не желаем да носим отговорност", допълни Борисов. И сподели: "Добре че сме живи. При тоя терор на Рашков! Нашите хора се обаждат вчера и викат: "Оживяхме".

А всъщност Бойко Рашков направи параван на ИТН. И на още някой. Мога да дам много примери. Ако видите как си размениха с ДПС представителите в секциите, комисиите. И там, където са имали 12 000 ДПС, сега имат 6000, а те са отишли при ИТН. Но и това не е важно. Демокрацията замина. Има един ботуш, който ни стои над главите", изрази се образно експремиерът.

"Искам да знам техниците, да им знам именцата. Да ги издирим, де видим откъде дойдоха. Чакаме 10 часа да преброят 2%, за да обърнат с няколкостотин разликата. Ама няма значение, бе, Слави! Ако така си мислиш, че си ни победил, да ти е честито!", каза още той.

Борисов допълни, че днешното "програмно, добре написано интервю на Слави Трифонов" все пак не е било коректно, защото е пропуснал един министър - на екологията: "Но и това не е важно. Сутринта Румен Петков каза: Таня и Мая имат общо 50 години в парламента и това са новите лица. И като видях Никито Василев - аз бях дете, марширувах още по плаца, викам :"Браво".