Борисов отговори на Радев: Той е все под пола с баджанаци

Новини
19:05 - 01 Октомври 2021
8981
Борисов отговори на Радев: Той е все под пола с баджанаци

Изведнъж както Радев беше сам, така ще загуби. Това каза в лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.

Той отговори и на думите на президента Румен Радев, че след като се е скрил под полата на Цецка Цачева, така сега се крие под тогата на ректора с думите: "Той е все под пола с баджанаци".

"Аз се занимавам със сериозни неща. С духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори", каза още бившият премиер по адрес на президента.

Борисов говори пред медиите на откриване на изложба на Вежди Рашидов.

„Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал, той е много страшен. Той, Бойко Рашков, са много страшни. Ние се крием, плашим се. Той да внимава Деси какво му казва”, каза още Бойко Борисов. 

ГЕРБ категорично ще подкрепи номинацията на проф. Анастас Герджиков за президент. А професорът сам ще избере своя вицепрезидент, каза още пред журналисти лидерът на партията Бойко Борисов.

По-рано през деня ректорът на Софийския университет "Св. Климент Охридски" потвърди, че е приел поканата на инициативен комитет да се кандидатира за президент.

По думите на Борисов са имали две-три кандидатури - на Дончев, на Митко Николов. Красимир Вълчев е казал, че в академичните среди се обсъжда за проф. Герджиков.

"Това е един човек, който би могъл да обединява нацията", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.