Борисов показа снимки как се товарят бойни машини на самолети

Новини
13:49 - 02 Май 2022
5503
Борисов показа снимки как се товарят бойни машини на самолети

Някой минал в централата и ми оставил снимки от най-тежките самолети, нали уж не изнасяме оръжие твърди Петков. Като гледам снимките аз съм служил на такава машина - бойни машини.

Това разказа лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов на брифинг в партийната централа. И показа въпросните снимки. 

Изнасяме, нещо правим, ама защо ме питате за къде ги изнасяме, казва Петков. Имаш ДАНС, служби, питай, като не знаеш, пък кажи две думи конкретни, критикува Борисов премиера Петков. И бе категоричен, че оръжие се изнася.

Правителството не е купило и 1 кг жито, а милиард и 200 заделиха. Този PR ще им изяде главата, каза Борисов. Агнешкото се вдига много, идва Гергьовден. В Гърция е 6,50 евро, по-евтино ще ви излезе да отидете да си купите, препоръча той.

Толкова бързо падат, че ще започнат да ни търсят, коментира Борисов управляващата коалиция. А ние никак не искаме в тази опустошена държава. Година и половина никаква рехабилитация на пътищата, милиарди трябват. Кой ще се оправи с това. На третия месец го преследват, не

може да влезе в телевизията, на всеки ход засада. Така ли ще дойдат инвеститори и ще дръпнем напред, критикува Борисов.

И обясни, че от ГЕРБ правят всичко това, за да не ограбят управляващите всичко. Не искаме да ги бутаме. Война е, ще ги подкрепим, ето и за оръжията в сряда, каза лидерът на ГЕРБ.

Но като оберат всичко, какво ще правят следващите правителства, попита той.

Оказа се, че в над 1300-годишна държава няма регистрирана международно призната порода планинско куче, каза още Борисов и даде пример, че в Гърция има. Оказа се, че комунистите, като ги хапят кучетата, ги трепят. И няма останали. Обикалял съм, молил съм се, но възстановихме породата българско овчарско куче. И давахме, за да я популяризираме. И като дойде Путин - тогава беше премиер, пита ме за кученцата и казах да ги донесат да ги види. Неговото направо му са хвърли на краката и той го взе. И му казах - като го гледаш - ще ти го дам. Но минаха 2-3 дни, та му се обадих - да не вземете да го разпорите да му търсите чипове, му казах, разказа Борисов.