Борисов предизвика истински фурор в Ловеч (ВИДЕО НА ЖИВО)

Обещания за спортна зала и нова инфраструктура поеха и лидерът на ГЕРБ и кандидати за депутати

Новини
13:29 - 25 Май 2024
13648
Борисов предизвика истински фурор в Ловеч (ВИДЕО НА ЖИВО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Ловеч, където е посрещнат от водача на листата на ГЕРБ-СДС в региона Николай Нанков. Борисов нахъсва актива на партията. Появата му предизвика аплодисменти в залата.

Промените в България през 1989 г. започнаха под мотото "45 години стигат!", сега лозунгът е "Три години безвремие стига!", заяви в речта си Нанков, който откри събранието.

Бившият регионален министър Николай Нанков представи кандидатите за евродепутати и за национален парламент от ГЕРБ-СДС.

Нанков даде думата на евродепутата Андрей Ковачев и отбеляза, че той до момента нито един път не е пропуснал възпоменателното шествие до лагера на смъртта "Слънчев бряг“.

Ковачев отбеляза, че "Промяната" е провал, защото е провалила инфраструктурните проекти и европейското финансиране. "Г-н Борисов успя да договори и осигури за България 27-28 млрд. евро“, отчете Ковачев.

Той обеща на града чисто нова спортна зала, каквато в Ловеч и до момента няма. "Ние отново трябва да бъдем лидер на Балканите, какъвто бяхме по времето на нашия лидер Бойко Борисов“, завърши той.

"Тук винаги има енергия, която ни зарежда и ни кара да побеждаваме. След три години разбрахме, че трябва да залагаме на тези, които нещо са направили, а не на тези, които ни обещават и се усмихват и си играят с мечтите на хората“, заяви Младен Маринов. Той похвали кметовете на ГЕРБ, които въпреки проблемите и недофинансирането от държавата, през последните три години, са се справили и поддържат градовете и общините си чисти и подредени.

Маринов се обърна към залата и си пожела стабилно правителство на ГЕРБ с премиер Бойко Борисов.

"Никой не може, мисля, може да се довери отново на Асен Василев“, изтъкна той.

">