Борисов връща Мишо Белчев с реанимобил от Варна

Певецът бил добре след операцията, вече се захранвал, похвали го жена му

Новини
16:50 - 19 Август 2019
6587
Борисов връща Мишо Белчев с реанимобил от Варна

Премиерът Бойко Борисов е предложил помощта си на семейството на прясно операрания Михаил Белчев за транспортирането му обратно в София от Варна, разкри съпругата на певеца Кристина. 

"На 13 август вечерта се събрахме в тесен приятелски кръг в двора на „Журналистите“ в „Св. св. Константин и Елена“, за да отпразнуваме рождения ден на Мишо. По някое време той получи остри коремни болки. Веднага помислихме, че е от храна. Предният ден бяхме обядвали морски дарове, но въпреки това решихме да потърсим лекарско мнение. Истината е, че Мишо през живота си не е имал проблеми със стомаха. Отидохме в болница „Света Анна“ във Варна, където направиха пълни изследвания, включително и скенер. Лекарите изключиха всякакви лоши варианти и започнаха да обсъждат дали наистина не е хранителен проблем", разказа Кристина Белчева. 

Тя похвали отличните способности на нашите лекари. И съобщи, че певецът вече е много по-добре. 

"Премиерът искаше веднага да съдейства за транспортирането на Мишо във Военномедицинска академия в София, но това не беше препоръчително преди операцията.  Знае се, че премиерът не за първи път реагира мигновено при идентични ситуации", разкри още тя. 

Възможно е Михаил Белчев да бъде транспортиран обратно до София с медицински хеликоптер или с реаномобил.