Борисов за подпорната стена на Алепу: Подходящо място за къщичка на птици

Политика
20:17 - 05 Юли 2020
2693
Борисов за подпорната стена на Алепу: Подходящо място за къщичка на птици

Българският бизнес не заслужава такова отношение. Така премиерът Бойко Борисов, коментира изказването на президента Румен Радев, че се разчита повече на обществени поръчки и се точи хазната.

"Няма да коментирам и няма да влизам в ченгеджийски номера", каза премиерът Бойко Борисов. "Да се опита той да обединява, не да разединява всеки ден нацията, това не е интересно вече. Ние показваме направеното".

Днес премиерът откри новия обходен път в Поморие. Четирилентовата отсечка е близо 6 километра и е последният етап от модернизацията на пътя Слънчев бряг - Бургас.

 "Следващата седмица започва и строежът, малко преди аерогарата, вдясно до магистрала "Тракия". Така, че като тръгнеш от София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, да стигнеш до Слънчев бряг или Бургас, без светофар", каза още премиерът.

По повод скандала с подпорната стена на Алепу, Бойко Борисов каза, че докато е премиер там хотел няма да има.

"Така ще остане. Представяте ли си някой да даде разрешение. Поне аз не виждам по време на нашето управление това да се случи и там да започне да се строи хотел". Прекрасно място за къщичка на птици", пошегува се още премиерът.