Борисов за Радев: Един ти удря шамар , а Би Ти Ви казва: "Двама си бият шамари"

Новини
13:15 - 10 Април 2020
3856
Борисов за Радев: Един ти удря шамар, а Би Ти Ви казва: "Двама си бият шамари"

"Това е все едно един човек да ти удари шамар, а БТВ да го коментира – двама си бият шамари". Така коментира Бойко Борисов твърденията на президента Румен Радев в интервюто пред Би Ти Ви, че той няма вина за конфликта с премиера.  

"Вие като пинг -понг, отивате и казвате: "Той каза, после другият каза...", обърна се към журналистка Борисов, след като бе обсипан с въпроси за изявленията на президента. 

"Едни нападат, аз се отбранявам. Не сте прави когато някой напада или удря, да кажете, че двама се бият. Никога не сме казали една дума", обясни премиерът.

"Той вчера излъга, заклевам се. Радев ми се обади вчера, че ще върне ветото с двете точки и излъга. В момента ни сравняват с Германия и Сингапур - най-подредените държави в света, а президентът казва: "Не сме готови за кризата" - така не успокояваш хората", заяви Борисов.

"Радев даде ли ви някаква идея? Да помогнем на всички бедни, да подпомогнем икономиката, да се справим с коронавируса, първият сняг да падне декември... Това идеи ли са? Моля ви се!", опита да спре темата пред журналистите министър-председателят. И добави, че не му я приятно да прави коментари по този въпрос.