Боряна от "Ергенът": Обичах мъжа на моя приятелка

По време на вечерния коктейл стеснителната мацка събра смелост да отиде при Евгени в градината, за да си поговорят за нагласите си в любовта

Нещо за четене
11:13 - 06 Април 2023
5412
Боряна от "Ергенът": Обичах мъжа на моя приятелка

До изключително емоционално признание се стигна в „Ергенът“. По време на вечерния коктейл стеснителната Боряна събра смелост да отиде при Евгени в градината, за да си поговорят за нагласите си в любовта, пише Хотнюз.

„Въпреки разочарованията ми до момента, съм успяла да се събера и да продължа да вярвам, че бъдещият човек до мен ще бъде с отворено сърце и ще ме оцени такава, каквато съм – без задни мисли, без лъжи и празни обещания“, подхвана разговора перничанката, която се занимава с търговия на автомобили. Заинтересован от намека ѝ, Евгени бе любопитен да разбере с какво се е сблъскала, за да подхожда недоверчиво в любовта.

„Бях с мъж, който е водил паралелна връзка, и то с моя приятелка, с която съжителства на семейни начела и имат детенце“, призна Боряна, едва сдържайки сълзите си пред виртуоза. „На много късен етап го разбрах, но въпреки това продължих тези отношения, тъй като имах чувства към човека. Когато научиш подобно нещо, боли много. Обвинявах себе си, че по някакъв начин съм била пречка за тяхното щастие, а реално нямах вина, тъй като не знаех истината“, сподели болката си Ленкова, докато държи ръката на Евгени.

Той, от своя страна, окуражи Боби да продължи да вярва в любовта, като възнагради доверието, което му е гласувала, с роза. „Занапред искам да бъда чиста, да сложа картите на масата и да видя дали човекът отсреща ще може да отговори на това, което искам, а именно сериозни отношения. Готова съм да бъда жената до един истински мъж, какъвто си ти“, разкри очакванията си от Евгени дългокраката красавица, която още във визитката си заяви, че с участието си в „Ергенът“ се надява да прекъсне серията си от неуспешни връзки и да сбъдне мечтата си да създаде сплотено семейство, изградено на взаимно доверие.