Ботев не пуска Неделев в Турция, удължи договора на Феро

Канарчетата ще задържат и националния защитник Кристиян Димитров

Спорт
15:37 - 06 Януари 2020
1834
Ботев не пуска Неделев в Турция, удължи договора на Феро

Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов заяви, че Тодор Неделев и Кристиан Димитров на този етап остават в клуба. Интересът към Тошко от чужбина е бил реален, но в крайна сметка ръководството е решило да не продава халфа.

За бранителя за момента няма оферти. Към момента няма нови попълнения при “канарчетата”, но се работи по този въпрос. С Марко Перван и Атанас Зехиров пък ще се търси разтрогване на договорите.

“Днес в клуба се случи нещо много важно - целият треньорски екип удължи договора си с още година и половина. За момента нямаме нови попълнения, но ще имаме. Работим много сериозно по този въпрос. Засега и Неделев, и Димитров остават. Интересът към Тодор бе реален, но все още статутът не е изяснен, сами се досещате защо, и решихме, че няма да го продаваме. За Димитров няма предложения. Целта да е налагаме млади футболисти от школата. До края на седмицата ще бъдат подписани договори с трима от нашите юноши. Разговаряме с Марко Перван и Атанас Зехиров за разтрогване на договорите”, каза Караславов.