Боян Расате отнесе куп клетви след: "ЦСКА е комунистически кенеф!"

Страданието на Германия ми доставя удоволствие, твърди националистът

Новини
22:05 - 29 Август 2023
30331
Боян Расате отнесе куп клетви след: "ЦСКА е комунистически кенеф!"

"Да твърдиш, че комунистическият кенеф ЦСКА е наследник е наследник на АС-23, е все едно да тдърдиш, че БНА е наследник на армията на Царство България!", по този начин Боян Расате - лидер на "Български национален съюз – Нова демокрация", отговори на поддръжник на армейците.

В интернет 51-годишният софиянец, тупащ се в гърдите за националист, е много активен по всякакви теми - напоследък и за футбол, за красота...

Разбира се, с това той си навлече доста гняв от червената аудитория, която не му спести хиляди псувни и зловещи клетви.

"Дори не съм ти чел глупостите след първото изречение!", коментира още Расате, опонирайки на Стефан Парлапански.

След частичния успех на Левски над Айнтрахт (1:1) в Лигата на конференциите, който за мнозина сини привърженици е равносилен на подвиг, Расате също не пропусна да напише пост:

"Ауф видерзеен! Всеки знае, че след България най-много страдам за Германия, която потъва, защото е препълнена и дърпа цяла Европа към дъното! Днес повечето дойчовци са позор за своите предци!

Германия се е превърнала в зоопарк и лудница едновременно! Затова и в последно време всяко тяхно страдание ми доставя удоволствие!

Надявам се някой ден футболът отново да стане национален, че да се радваме пак наши момчета, а не чужденци да вкарват голове за България! И все пак, САМО ЛЕВСКИ!", като наред с това публикува и снимка на седналия на тревата вратар на Айнтрахт Кевин Трап след изравнителното попадение в последните секунди на двубоя на "Васил Левски".

И още нещо показателно за широкият диапазон от познания на Боян Расате, който претендира, че разбира от жени и красота.

"Вече два дни чета простотиите на копейките и на антикопейките... Тия първите маймуни русофилски не разбрали, че майката на Елизабет е Българка и вият на умрело, че украинка била станала Мис Варна 2023!

А, вторите пък, дето я защитават, се кефят, че украинка била спечелила титлата?!?

Абе, хора, вие да не сте идиоти?!

Копейките няма да коментирам, защото те са бавноразвити... Ама, не разбирам защо другите пишат, че била украинка с български корени?!

Що да не е БЪЛГАРКА С УКРАИНСКИ КОРЕНИ?! Все пак живее в България, а не в Украйна... та ми се струва по-редно така да се изказваме!

По същия начин говорите за помаците, че са турци и за българите в Западните покрайнини, че са сърби...

Интересно, обаче че разни "индийци", дето взели някой медал по бокс, борба или щанги, ги побългарявате и пришивате към Българската нация?! Що така бе, сънародници?".