Божана аут от „Сървайвър“ след битка със Станилия и Чефо

Тримата премериха сили на Острова на отшелника, където живяха в изолация през последните дни

Нещо за четене
11:34 - 18 Април 2023
2689
Божана аут от „Сървайвър“ след битка със Станилия и Чефо

След като близо два месеца оцелява, готви, бърбори, дразни и разсмива участниците в „Сървайвър“, колоритната Божана Кацарова напусна екстремното риалити завинаги. Екплозивната кулинарка, която няма цедка на устата, падна в битка срещу шампионката по кану Станилия и влогъра Чефо и си тръгна от приключението. Тримата премериха сили на Острова на отшелника, където живяха в изолация през последните дни.

Съперниците трябваше да направят стълба от дървени греди и да се изкатерят по нея, а с дъските да подредят пъзел. Божана се забави на последната права, понеже едно от парчетата падна в краката й, но тя не го видя навреме и не успя да го постави на мястото му преди опонентите си. Въпреки загубата, готвачката не се ядоса и се оттегли от „Сървайвър“ видимо доволна. „В началото на играта не мислех, че ще мога да преживея повече от 10 дена извън стандартния ми начин на живот, че ще успея да прескоча трап или че ще се бия наравно във водна битка със световен шампион по гребане“, каза тя, преди факлата й да угасне.

Опонентите й Станилия и Чефо се завърнаха обратно в обединеното племе, което събра играчите от доскорошните отбори „Сини“ и „Червени“. Сливането на двата тима беше съпроводено с неочаквани обрати. След като загуби игра за сръчност и баланс, ММА боецът Жоро беше изгонен на Острова на отшелника. По-късно племето реши да се отърве и от футболиста Благо Георгиев и го прати при баджанака му, за да си правят компания на самотното парче земя.