Божана отвратена от Благо Джизъса

Той е мишка с главно „М“ - заяви кулинарката

Нещо за четене
15:58 - 30 Март 2023
3458
Божана отвратена от Благо Джизъса

Кулинарката Божана Кацарова отново се оказа в епицентъра на скандал в „Сървайвър". Победителката в „MasterChef“ сравни футболиста Благой Георгиев със страхлив гризач, след като той, като капитан на племето „Червени“, се сниши и отказа да се намеси в конфликта в своя тим.

Джизъса не каза нито дума, когато гемологът Светльо скочи агресивно на шампионката по кану Станилия и показа как мъж не бива да се държи с жена.

„Погнусена и отвратена съм. Благо ли е мъжкар с главно „М“? Това е мишка с главно „М“. Това е дъното!“, заяви тя по адрес на Джизъса. Футболистът остана невъзмутим, след като съотборникът му Светльо нападна вербално Станилия, изправи се с цяло тяло срещу нея и двамата едва не се сбиха.Братът на фолкпевеца Константин се изрепчи на каякарката, защото тя си позволи да ръкопляска на спортстменската игра между двата отбора, въпреки че тимът ѝ загуби точка. Преди Светльо и Станилия да се хванат гуша за гуша, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Въпреки конфликта, Джизъса не помръдна. В последствие той обясни, че не е видял какво се случва, въпреки че беше на метри от данданията.

„Благо не се намеси, защото иска да се запази чист. Дошъл е тук да вземе едни пари и да си ходи“, разконспирира го актрисата Снежана. Междувременно тя беше номинирана от племето си „Сини“ и ще отиде на дуел. Срещу кого ще се изправи и дали ще победи ще стане ясно във вторник вечер.