Божков: Горанов ме натисна да подаря бизнеса си на "посочен субект"

Крими
08:59 - 05 Юни 2020
7785
Божков: Горанов ме натисна да подаря бизнеса си на "посочен субект"

Васил Божков продължава с разказите и разкритията си от Дубай, където в момента е в изгнание. Бившият собственик на ЦСКА твърди, че финансовият министър Владислав Горанов е Божков да прехвърли дяловете си от "Национална лотария" на избран от управляващите, а след като бизнесменът отказва, в парламента са внесени и приети промените в Закона за хазарта, с които се национализират всички частни лотарийни игри.


Това твърди обвиняемият бизнесмен в нова част от историята, която публикува в петък (5 юни) сутринта като инфографика, но с уточнението, че в сигнала до главния прокурор Иван Гешев "рекетът от управляващата хунта" бил обяснен хронологично и доказуемо.

"Анимациите, комиксите и другите забавни неща“ са за социалните мрежи и за тези, които ги разбират. Сигналът, който подадох до Прокуратурата от друга страна, е съвсем сериозен. В него хронологично и доказуемо е обяснено как рекетът от управляващата #хунта се превърна в противоконституционен грабеж на частен бизнес.", написа под колажа бизнесменът.