Братът на Коцето свали 15 кг в „Сървайвър”

Светльо се стопи от глад и изтощение

Нещо за четене
11:04 - 20 Март 2023
3017
Братът на Коцето свали 15 кг в „Сървайвър”

Братът на фолк певеца Константин – Светльо, се стопи от глад и изтощение в „Сървайвър”. В последните дни лицето на участника от отбор „Войни” е видимо по-изпито, отколкото при влизането му в риалитито преди по-малко от месец.

„Бях 100 килограма, сега сигурно съм под 90”, оплака се той. Останалите претенденти за славата в „Сървайвър” също страдат от липсата на достатъчно храна, но отслабването не им личи толкова драстично. Зрителите смятат, че братът на Коцето е смъкнал около 15 кг.  Въпреки че е най-възрастният в риалитито, 49-годишният Светльо се справя в екстремните изпитания не по-зле от младите си конкуренти. В една от последните игри той показа умения в баланса и за втори път през този сезон взе огърлицата за личен имунитет, която го предпази от номинация за изгонване.

„Той е най-стойностният играч в този сезон! Физически и психически е винаги на ниво, въпреки всички трудности, с които се сблъсква! Предвид възрастта, килограмите и начина му на живот, той успява да се справи с всичко!”, пише зрителка.

Междувременно стана ясно, че само преди няколко месеца Светльо се е развел с жена си. След близо 15-годишен брак двамата се разделили неотдавна, което доста разстроило брата на Константин. Не е ясно каква е причината за разлъката.