Братът на Маколи Кълкин става баща

36-годишният Кийран и съпругата му Джаз Чартън са женени от 2013-а

През ключалката
20:38 - 15 Май 2019
8329
Братът на Маколи Кълкин става баща

Братът на Маколи Кълкин - Кийран и съпругата му Джаз Чартън очакват първото си дете, съобщи Контактмюзик. Щастливите родители пуснаха снимка от ехографското изследване в Инстаграм и така се похвалиха с очакването на новия член на семейството.  

36-годишният актьор се прочу като актьор още от дете като брат си Маколи.

Бъдещите родители очакват първата си рожба през септември.

Джаз Чартън споделя, че бременността е сварила двамата с Кийран напълно неподготвени, но същевременно ги кара да се чувстват на седмото небе от щастие. "Моята най-любима изненада. Нямах представа колко много искахме това, докато не се случи. С нетърпение очакваме да се срещнем с нашето малко неочаквано творение през септември", написа в сайта бъдещата майка. 

Кийран и Джаз Чартън се запознават в бар в Ню Йорк, са женени от 2013 г. Само преди година актьорът призна, че не очакват бебета в близко бъдеще. 
Киеран, израснал в семейство със седем деца, е първият измежду братята и сестрите си на възраст между 29 и 43 години, който чака наследник. 

Кийран Кълкин е участник в първите два филма от поредицата "Сам вкъщи", главната роля в които изпълнява брат му Маколи Кълкин, "Бащата на булката", "Бащата на булката 2", "Правилата на дома", "Чудната легенда за леприконите", "Скот Пилгрим срещу света".