Братя Аргирови и Богдана Карадочева с награди от „Певец на годината”

Церемонията се организира от Евгени Минчев

Новини
21:33 - 27 Февруари 2023
6135
Братя Аргирови и Богдана Карадочева с награди от „Певец на годината”

Братя Аргирови и Богдана Карадочева взеха награди от конкурса „Певец на годината”. Ежегодната гала церемония се организира от Евгени Минчев.

Признание получиха и певецът Йордан Марков, както и поетът Добромир Банев. Богдана Карадочева получи платинена статуетка за гранд дама на българската естрада, а Петя Буюклиева за цялостно творчество и концерт на годината.

Голямата награда „Певец на годината” грабнаха  Братя Аргирови.

„Всяка една награда е признание. Не, че работим за награди, но приятно е когато я получиш”, сподели Благовест Аргиров.

„Разбира се, че е много приятно да получиш награда. Това означава, че има някого, който оценява твоя труд”, допълни Светослав Аргиров.

Пеещите актьори Ненчо Балабанов и Симеон Владов си тръгнаха с награда за своите певчески постижения през изминалата година.

„След като 50-ото издание на „Златния Орфей” издъхна поради финансови проблеми преди около десетина години. В моя хол посрещнах лауреатите през годините и се разбра, че „Златен Орфей” повече няма да има, тогава аз регистрирах наградите и гала церемония „Певец на годината”, които повече от 10 години имат успех. За мен е щастие, че първата получила тази награда е Тони Димитрова”, коментира Евгени Минчев.