Братя Аргирови уважиха Ицо Стоичков (СНИМКИ)

Камата подготвя проект за връщане на спортните паралелки в училищата

Спорт
13:45 - 28 Септември 2023
3151
Братя Аргирови уважиха Ицо Стоичков (СНИМКИ)

Легендата на българския футбол и носител на "Златната топка" - Христо Стоичков, разкри, че се подготвя проект за връщане на спортните паралелки в училищата.

"Да се надяваме, че в скоро време и във всички училища ще могат да влязат децата да спортуват, защото в последно време децата не спортуват. Те нямат това, което ние сме го имали в нашите години – да се върнат спортните паралелки.

Направили сме проект, който трябва да се представи в министерството на образованието и във всички училища", коментира Христо Стоичков, който днес откри магазин на своя моден бранд в един от търговските центрове в Пловдив.

"Прерязах лентата на втория H8S магазин! Няма по-хубаво от родния град! Дълбок поклон и благодаря на моите приятели от славния Ботев, на моите момичета от ВК Марица, на неповторимите Братя Аргирови, на първия ми треньор по лека атлетика Георги Георгиев, на всички фенове от Пловдив, които пак ме уважиха!

Гордея се с вас! Гордея с моя бранд H8S, който набира всеки по-висока скорост! Скоро ще се видим отново и на друго място! Очаквайте изненадите!", написа Камата в своя официален профил във Фейсбук.