Браво, Марче!

Фолк певицата се превъплъти успешно като Лили Иванова

Нещо за четене
12:08 - 27 Февруари 2024
205900
Браво, Марче!

Фолк певицата Мария се превъплъти успешно като Лили Иванова. В снощния епизод на "Като две капки вода" миньончето на фолка изимитира естрадната легенда подобаващо, като дори се разходи между публиката, точно както Лили Иванова прави, видя Lupa.bg.

Мария успя и да овладее специфичния тембър на естрадната прима, доколкото е възможно и да развълнува зрителите с вечната песен “Щурче". За разлика от първия лайф, когато изпълнителката се справи доста зле, сега Мария успешно влезе в образа на любимата си българска певица. Ето и част от коментарите за представянето на фолк певицата:

"Въпреки негативната ми настройка като цяло, все пак преди изпълнението си казах, че ще дам шанс на Мария, защото тя притежава тембъра, мекотата на гласа и потенциала на движенията, с които да се доближи до Лили Иванова. Надявах се само да не преиграе образа. Браво, перфектно се справи! Преди да бъдем крайни, когато имаме определени нагласи, зрелостта предполага да сме и справедливи".

"Въпреки, че бях предубедена към това изпълнение, всъщност ми хареса !!! Поздравления, Мария".

"Най, най-доброто изпълнение! Браво!"

"Учудващо и се получава имитацията!"

"Много добре Мария, справи се изключително! Браво!"

"Браво на Мария! Наша гордост от Стара Загора".

"Неочаквано, но се справи страхотно. Постарала се е, работила е от предния път, отнесе се и с достойнство и уважение към певицата. Браво!"

"Неочаквано добре, браво Мария! По-добра от Наско".

"Страхотна, Браво, Адмирации"

"Чудесно изпълнение, много ми хареса . Браво на Мария".

"Най-добрият имитатор на Лили Иванова в "Капките" е Стефан Илчев. Вярно, че е с малко “прищипани" гласни струни, но е уловил толкова тънкости от нейното пеене, изключително сполучливо докарва и тембъра ѝ. Нарочно изслушах всички, минали през този образ в различните сезони. Мария се справи, но е далеч от най-добрите. Чисто и просто физиката й се доближава най-много до тази на Лили."