Браво! Шеф раздаде $8 млн. бонуси за Коледа

През ключалката
23:01 - 11 Декември 2019
11544
Браво! Шеф раздаде $8 млн. бонуси за Коледа

Служители на компания за имоти, базирана в Мериланд, САЩ, бяха наградени от щедрия си шеф Едуард Ст. Джон с коледни бонуси за 8 милиона долара.

Всеки от служителите получил червен плик на коледна вечеря, в който имало чек за приблизително 38 000 долара – в зависимост от това от колко време работят в компанията.

Ръководството на фирмата решило да извърши „значителна” промяна в животите на отговорните за нейния успех. Председателят на борда на директорите и основател на компанията Едуард Ст. Джон разкрил размера на бонуса в събота по време на коледната вечеря. Веднага след това избухнал страхотен шум от викове, аплодисменти. Служителите на фирмата започнали да се прегръщат и плачат.

Щедрият шеф Едуард Ст. Джон

Бизнесменът коментира пред журналисти:

„За да отпразнуваме достигането на нашите цели, искахме да възнаградим нашите служители с някакъв голям жест, който ще подобри живота им. Благодарен съм на всеки един от тях, за тяхната всеотдайна и неуморна работа. Нямаше как да измисля по-добър начин, чрез който да покажа признателността си. Аз може и да управлявам лодката, но те са тези, който са на греблата".

Един от служителите каза през сълзи: „Това, което се случи тази вечер е магическо. Промени ми живота”.

Превод от в. Сън"