Бременна ли е Кейт Мидълтън?

Нещо за четене
12:22 - 29 Ноември 2019
6503
Бременна ли е Кейт Мидълтън?

От известно време насам британските медии не спират да тръбят новината, че Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете, пише руският сайт Wday, позовавайки се на информация от Daily mail.

Покрай плъзналия слух изплуваха и подробности около предбрачното споразумение на Кейт Мидълтън и принц Уилям. В него принцът признал, че иска трима наследници, а Кейт от своя страна дала своето съгласие. Днес резултатът от спогодбата вече е на лице – двамата се радват точно на три рожби – 6-годишния принц Джордж, 4-годишната принцеса Шарлот и очарователния принц Луи, който е на цяла една годинка и половина.

По думи на близки до двойката трите бременности не били лесни за херцогинята – Кейт постоянно била измъчвана от гадене, особено сутрин. Имайки предвид споразумението и тежките бременности, всички до този момент смятаха, че Кейт и Уилям са изпълнили семейния си дълг. Въпреки това от няколко седмици упорито се пускат слухове за четвърта бременност на херцогинята на Кеймбридж, пише woman.bg.

Според източници и „вътрешни хора от двореца“ Кейт вече била навлязла в края на първия триместър, твърди още руският сайт. Припомняме, че първите слухове за предстоящо увеличаване на кралската британска фамилия с още един член се прокраднаха из медийното пространство още през септември. Повод за това беше появата на Мидълтън с по-късо подстригана от обичайното коса, боядисана в по-светъл нюанс.

Британците, които вече добре познават навиците на Кейт, веднага доловиха известен намек в поведението ѝ. Тогава, по повод променената визия на Мидълтън, наблюдателният репортер Кейт Проктър представи своя конспиративна теория с думите, че съпругата на принц Уилям сменя прическата си всеки път, когато забременее.

Според него целта ѝ по този начин била да отвлече вниманието на журналистите и фотографите, за да не се разбере новината за бременността ѝ, докато кралското семейство не реши официално да я съобщи. Преди броени дни пък жителите на Острова намериха още едно потвърждение за бременността на Кейт. Херцогинята не се появи на много важен прием, а след това отказа да лети със съпруга си на поредната му кралска обиколка извън страната. Като виновник за отсъствието ѝ таблоидите посочиха токсикозата, от която херцогинята страда при всяка своя бременност.

По същата причина Кейт тази година няма да празнува Коледа в компанията на кралица Елизабет, допълват още те. Изглежда, че 37-годишната майка иска да прекарва по-голяма част от времето си у дома. А защо, със сигурност ще разберем съвсем скоро.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/kejt-midultun-maj-chaka-chetvurto-dete.137551.html