Бременна ли е Мегз?

Нещо за четене
12:21 - 16 Юли 2019
23692
Бременна ли е Мегз?

Топ дизайнерката Мегз качи нов пост в социалните мрежи. На него Каканашева позира с мокра коса, по бельо и с дълги червени нокти. 

Риалити звездата обясни на своите почитатели, че досега никога не е имала дълги нокти и че колкото и незначително да изглежда, това за нея е голяма стъпка в посока женственост. Почитателите ѝ, обаче, далеч не се фокусираха върху ноктите. Едни изкритикуваха големината на дланите ѝ. Други я похвалиха за перфектната визия. Трети започнаха да разгадават и дори критикуват новия едва виждащ се в кадъра татус на риалити звездата. Миналата седмица Мегз и любимият ѝ си направиха татуси по случай рождения ѝ ден, припомня "Флагман".

Вчера Мегз показа малка част от татуса и събуди още повече любопитството на феновете си. Най-интересни, обаче, бяха коментарите, които находчиво отбелязаха, че амбициозното миньонче изглежда крие наедряло коремче. В малкото си снимки по бански Каканашева винаги е демонстрирала перфектна фигура. На тази снимка тя умело прикрива корема си с ръка. Но при по-внимателно вглеждане ясно се забелязва, че или красавицата е качила 5-6 килограма или действително има добри новини и ще става майка.

В популярен форум, пък, веднага изтъкнаха аргументи в подкрепа на теорията за бременността на дизайнерката - “гърдите ѝ са наедряли”, “при бременността жените винаги се разхубавяват много”, “виждат се малки пъпчици по лицето и аз имах такива” са само част от предположенията.