Бременната Светлана Гущерова на опасна диета

Нещо за четене
12:19 - 11 Ноември 2020
9255
Бременната Светлана Гущерова на опасна диета

Въпреки че вече е в напреднала бременност, плеймейтката Светлана Гущерова не спира да поддържа добра форма и продължава с кето режима си на хранене. За това блондинката се похвали сама в мрежата, като публикува и последната рецепта за кето сладкишче, която е пробвала.

С поста си Светлана вбеси мамите, които я нападнаха, че спазва диета по време на бременност. „Особено кетото е противопоказно за бременни! Не бива плодът да се лишава от ценни вещества“, негодуват мамите.

За тези, които не са запознати с популярната диета, ще уточним. Кето режимът тотално изключва въглехидратите от менюто, всякакви тестени и сладки изделия са напълно забранени. Консумира се само месо, определени зеленчуци, яйца и някои млечни продукти, пише show.bg.

Според повечето диетолози режимът е изключително вреден за организма и може да нанесе много щети на здравето. Въпреки това той е доста популярен, тъй като наистина води до бързи резултати и вталяване.

Самата Светлана не крие, че много държи на тялото си и смята, че жената трябва да е слаба и стройна. Затова, макар и бременна, плеймейтката не си позволява да наруши режима и да качи излишни килограми.