Бременната Теа на Наум Шопов блъска във фитнеса

Бъдещата майка единствено се страхува да влиза в басейни

През ключалката
12:24 - 09 Юли 2019
11145
Бременната Теа на Наум Шопов блъска във фитнеса

Годеницата на Наум Шопов - Теа Минкова не спира да се поти във фитнес залата. Тя сама се похвали, че всеки ден прави по 30-40 минути на бягащата пътечка, а вечер прави истински разходки на въздух. Отделно тя тренира и с тежести, като за ръце използва 1 или 2 кг, не повече, научи Lupa.bg.

Въпреки че вече е в 5-ия месец красивото момиче не се притеснява и не мисли да спира да посещава залата и да тренира. Тя смята да продължи с интензивните тренировки до 9-ия месец и тъй като тялото й е свикнало с подобно натоварване, това нямало да навреди на бебето.

Годеницата на актьора Наум Шопов единствено се притеснява да влиза в басейни, заради хлора във водата и много бактерии, които са опасни за бъдещи майки. Тя дори написа пост в който моли други настоящи и бъдещи мами да споделят дали са се осмелявали да влязат в басейн докато са били бременни.

Актрисата Ралица Паскалева се включи в дискусията, като спомена, че е плувала почти всеки ден по време на своята бременност, но изтъкна, че само в собствения им басейн, а не в общи.