Бременната Йоанна Драгнева повръща по участия

Нещо за четене
13:08 - 02 Май 2019
6805
Бременната Йоанна Драгнева повръща по участия

Вечно усмихнатата певица Йоанна Драгнева карала толкова тежка бременност, че повръщала в тоалетните по време на участия, научи Lupa.bg. Общинарката се оплаквала постоянно от гадене и неразположение, но не можела да си позволи да спре работа заради мъжа си Мирослав Димитров, който нямал възможност сам да изхранва растящата фамилия.

Още когато призна, че носи първото си отроче, Йоанна обяви, че смята да спре работа и да си почива, докато роди. Тя се чувствала изключително зле, често повръщала, постоянно й се гадело, а силите й намалявали всеки ден. Лекарите също я посъветвали да се пази, за да е сигурна, че всичко с бебето ще е наред.

Оказало се обаче, че ако бившата изгора на Ненчо Балабанов спре работа, семейството й като нищо ще стигне до просешка тояга. От месеци се говори, че мъжът й Миро, със скромната си заплата от БНТ, разчитал на нежната си половинка да храни и него, и бъдещото отроче. Ето защо водещият обявил директно на половинката си да ни си и помисля да спре работа. Според него тя била длъжна да ходи по изяви едва ли не докато й изтекат водите. Иначе семейството остава на червено.

Сега Йоанна се кълчи с новата версия на хита си „DJ Take Me Away”, макар че непрекъснато й се повдигало. Напълно се била отказала от идеята да се оттегля от работа, докато роди, и даже смятала да пее до деветия месец, както обикновено практикуват колежките й от фолк жанра като Десислава, Кали и Емилия.