Бритни кръшнала на мъжа си в собствения им дом

Сам Асгари проговори за раздялата си с певицата

Нещо за четене
12:59 - 18 Август 2023
3147
Бритни кръшнала на мъжа си в собствения им дом

От известно време насам Сам Асгари имал подозрения, че неговата половинка му изневерява, но съмненията му се потвърдили, когато видял запис, направен от камера в дома им

Съпругът на Бритни Спиърс, който неотдавна подаде молба за развод и се изнесе от семейния им дом, наруши мълчанието си по темата за тяхната раздяла. Преди броени часове, като 24-часова история в личния си Instagram профил, той публикува официално изявление, в което сподели, че след шест години любов и отдаденост един на друг,

с половинката му са решили да сложат край на съвместното си съжителство.

"Въпреки това ще запазим уважението помежду си", казва Сам. "Винаги ще ѝ желая най-доброто", допълва той, като изтъква, че лошите неща в живота понякога просто се случват. "Съзнавам, че да помоля всички ви, включително и медиите, да уважите правото ни на неприкосновеност на личния живот би било нелепо, затова единствено ви моля да бъдете мили и внимателни".

Вчера източници на TMZ разкриха пред сайта, че от известно време насам Асгари е

подозирал, че Спиърс му изневерява с техен служител, работещ в дома им.

Той обаче не бил напълно сигурен в истинността на опасенията си, докато не видял запис от камера, монтирана под покрива на къщата им, чиито кадри потвърдили неговите съмнения.

Според нова информация по случая въпросните събития са се разиграли преди почти три седмици. Сега Асгари е решен да се опита да получи съпружеска издръжка и заплащане на хонорарите на представящите го адвокати, предават задокеанските медии.