Бритни Спиърс пак шокира: Баща ми експлоатираше тялото ми

Две години исках пържени картофи и ми казваха „не“, проплака певицата

Изповеди
10:57 - 27 Октомври 2023
4450
Бритни Спиърс пак шокира: Баща ми експлоатираше тялото ми

Бритни Спиърс призна, че докато е била под контрола на баща си Джейми, е била принудена да яде консервирано пиле и зеленчуци в продължение на две години и е трябвало да моли готвача си за бургер.

Твърденията бяха описани в нейните мемоари, озаглавени The Woman In Me, като певицата твърди, че той е контролирал цялата ѝ диета по време на 13-годишното ѝ попечителство, което започна през 2008 г., тъй като смятал, че звездата изглежда дебела.

Това я накарало да моли техния иконом за “истинска храна“, като сладолед или хамбургер, но молбите ѝ бяха отхвърляни от 71-годишния ѝ баща. Тя отбеляза, че тогава усещала, че тялото ѝ вече не е под неин контрол, защото дори не можела да яде това, което иска.

“Така че в продължение на две години не ядох почти нищо освен пиле и консервирани зеленчуци“, пише Спиърс. "Две години са много време, в което да не можете да ядете, каквото искате, особено когато тялото ви, работата и душата ви изкарват парите, от които всички живеят."

“Две години исках пържени картофи и ми казаха “не“, добави тя. — “Намерих го за толкова унизително.”

41-годишната звезда смята, че степента на контрол, свързана с нейния талант, ѝ е генерирала огромно богатство. През 2023 г. тя има нетно състояние от приблизително 60 милиона долара и чувства, че е била използвана, за да изкарва пари за семейството си.

“Тялото ми беше достатъчно силно, за да износи две деца и достатъчно пъргаво, за да изпълни перфектно всяко хореографирано движение на сцената“, добавя тя. “И сега бях там, записваха всяка калория, за да могат хората да продължат да забогатяват от тялото ми.“