Брук Шийлдс съжалява, че е станала известна заради девствеността си

Именно на това си признание обществеността ѝ лепна прозвището „най-популярната девственица в света на шоубизнеса“

Новини
16:30 - 12 Ноември 2022
6938
Брук Шийлдс съжалява, че е станала известна заради девствеността си

Брук Шийлдс сподели, че съжалява, че е станала известна в зората на кариерата си и с това, че е била девствена в началото на 20-те си години. 57-годишната холивудска актриса разкри в книгата си от 1985 г. „Сами по себе си“, че е загубила девствеността си на 22 години, когато е била в колежа, разказва woman.bg.

В интервю пред водещата Али Уентуърт актрисата Брук Шилдс говори за едно свое признание, което тя е направила преди време. „Мисля, като погледна назад, че е било грешка да бъда толкова открита относно девствеността си, защото това разкритие цял живот ме преследва“, казва звездата. С това тя изрази съжалението си, че е станала известна в зората на кариерата си и с откровеното си признание, че е запазила девствеността си до 22-годишна възраст, когато е била още в колежа.

Според Шилдс разкриването на нещо толкова лично, свързано с нейния сексуален живот, е било „огромна грешка“ от нейна страна. Да припомним, че именно на това си признание обществеността ѝ лепна прозвището „най-популярната девственица в света на шоубизнеса“ - нещо, което, по думите ѝ, я преследва дълги години. Брук разкри още, че много нейни млади фенки са ѝ пращали писма, в които са ѝ споделяли, че техните гаджета ги притискали да правят секс.

На запитването им тя им отговаряла с думите: „Не е нужно да правите нищо, което не искате“, което всъщност е било добрата страна на разкритието ѝ.  Въреки това актрисата изказва огорчението си от факта, че медиите твърде много са преекспонирали нейната девственост, след като научили за нея. От онзи момент нататък тя се чувствала изключително неудобно, когато "странни възрастни мъже" я разпитвали за девствеността ѝ по време на интервюта.

Шийлдс споделя още, че е щастлива от факта, че дъщерите ѝ са напълно открити, когато разговарят с нея на сексуална тематика. „Но имаше нещо положително в това да бъда обсъждана по такъв начин на толкова крехка възраст – придобих устойчивост. Това някак ме накара да бъда готова за всичко в тази индустрия“, допълва тя. В миналото Брук е разкрила и от кого е загубила девствеността си на 22 години. Това е актьорът Дийн Кейн.

57-годишната звезда подчерта обаче, че не съжалява, че е изчакала толкова време, за да прави за първи път секс: „защото имаше чувство на радост и свобода, които трябваше да мога да почувствам в една връзка, която беше толкова прекрасна, толкова красива и сладка“. В мемоарите си от 2014 г. „Имаше едно малко момиче“ Брук говори за особената си връзка с майка си Тери. Тя каза, че е чувствала „вина“, след като е загубила девствеността си, защото майка ѝ е очаквала от нея да спази „обета за целомъдрие“ до брака си.

Тя каза, че майка ѝ е била „несправедливо осъдителна“ за дългогодишната ѝ връзка с Кейн. „Не знам дали тя някога би го признала, но тази заплаха надхвърли католицизма“, каза Брук. „Вярвам, че тя искаше да остана само нейна. Тя вярваше в абсолютната власт, която имаше върху мен… А израстването и правенето на секс би означавало, че я напускам.“