Бруно Фернандеш: Юнайтед винаги ще е сред фаворитите за отличията

Аз се гордея с постигнатото през миналия сезон, заяви португалецът

Спорт
15:36 - 28 Юли 2021
1267
Бруно Фернандеш: Юнайтед винаги ще е сред фаворитите за отличията

Пред Манчестър Юнайтед предстои поредния сезон, в който всички фенове на червените дяволи ще се надяват на трофеи. През миналата година Юнайтед остана с празни ръце и сега всички са мотивирани да променят това.

Подобно мнение изрази и звездата на тима Бруно Фернандеш, според когото за него и съотборниците му най-доброто предстои.

„Манчестър Юнайтед винаги ще е фаворит във всеки един турнир. Ние сме марка в световния футбол и това винаги ще бъде така. Колкото и хората да ни отписват, и да се говори, че сме забравили да печелим титли и купи, Юнайтед е клуб с велика история.

Аз се гордея с постигнатото през миналия сезон. Достигнахме до финала в Лига Европа и бяхме толкова близо до успеха. Виляреал обаче напълно заслужи да се окичи със слава, защото те показаха, че са по-добри от нас", започна той.

"Победата е най-важна във футбола и щом сме загубили, явно е било заслужено. Мисля, че сега сме още по-добри и се готвим за началото на сезона. Искаме да печелим всеки мач, и разбира се да опитаме най-после да триумфираме със значимо отличие. В който и турнир да играем, без значение дали говорим за висшата лига или някое друго състезание, ние се хвърляме за победа. Желаем да си дадем шанс и да опитаме да спечелим всичко, съвсем отделен въпрос е дали ще успеем, но сме длъжни да пробваме. Вярвам, че новата кампания ще е по-добра от миналата и ще имаме много поводи за радост“, коментира 28-годишният португалски национал.