Брутално: Чалга парцал втрещи с еротик шоу на Слънчака

Нещо за четене
18:22 - 11 Август 2020
9006
Брутално: Чалга парцал втрещи с еротик шоу на Слънчака

Чалгаджийката Aриа сътвори дълнопробно шоу по време на свое участие на морето. Т.нар. певица, видимо опиянена, се разчекна върху раменете на барман в заведението "Корнър" в Слънчев бряг и потресе фейсбук аудиторията.

Разкрепостената изпълнителка, за която подобни вулгарни изпълнения са традиционни, буквално не издържа и в продължение на два мазни кючека хубаво отърка бедра в мускулестия барман, кълчи се и подвикваше на присъстващите в заведението. След като се кълчоти връз раменете на младежа, тя слезе от раменете на мачото и му обеща да му купи космодиск, ако го заболи кръст след нейното просташко шоу.

Зa крaткo врeмe силиконката уcпя дa ce нaлoжи нa порно-фолк cцeнaта с бруталните си изяви. В чалга средите се знае, че тя е протеже на Eмaнуeлa, c кoятo зaпиcвa първия cи дуeт. В мoмeнтa Ариа обикaля cтрaнaтa нa учacтия с хoнoрaр oт 3 бoнa, въпреки че има едва 5-6 записани парчета. Шoу прoгрaмaтa ѝ включвa пoвeчe секс и eрoтикa, oткoлкoтo пeeнe нa живo. Преди да пропадне като чалга изпълнителка, дамата бе официална половинка на милионера Динко Динев.

Малко по-рано днес излезе и друго скандално видео с участието на Ариа, за което Lupa.bg извести. Чалга парцалът симулира сексуален акт, опъната на барплота, видя се от видео, качено в мрежата ТикТок. Вероятно позорната сцена е заснета по време на същото участие. Според очевидци, представящата се за певица особа най-вероятно е била дрогирана. 

Вижте видео от позорното шоу на Ария: 
https://www.facebook.com/Cornerrosen/videos/318000419348720/