Булка-беглец: Балдъзата на Брендо отказала брак на Емил Кюлев

Десислава и банкерът имали бурен романс преди да се омъжи за Константин Дишлиев

Шоу
15:00 - 11 Февруари 2023
20852
Булка-беглец: Балдъзата на Брендо отказала брак на Емил Кюлев

Застреляният през 2005 година банкер Емил Кюлев бил на крачка от брак с балдъзата на Евелин Банев – Брендо – Десислава Дишлиева, съобщи Nbox.bg, като се позова на източници, близки до разстреляния банкер. Според данните любовната афера между сестрата на Моника Добринова и Кюлев разцъфтяла още преди нейния брак с Константин Дишлиев.

Емил Кюлев бе убит на 26 октомври 2005 година на бул. „България“ в София. Тогава дъжд от куршуми остави на място 48-годишния банкер в джипа му.

Според източниците Кюлев и Дишлиева преживели сравнително кратка любовна афера, като банкерът нетърпеливо предложил брак на младата красавица. Тя първоначално приела предложението му, но после, буквално само дни преди годежа, Деси избрала свободата и се превърнала в “булката беглец”.

През същата 2005 година, когато беше убит мултимилионерът, бе разстрелян и официалният съпруг на Десислава Дишлиева - Константин, който пък минаваше за един от най-важните финансисти в групировката на Брендо.

Три месеца пък преди следователите да намерят близо 3 млн. евро в трезора на Десислава Дишлиева, в дома си бе убита и майката на Константин Дишлиев – Йорданка Запрянова.

Преди няколко години имената на Моника и Десислава пък се появиха в панамските списъци, след като получили безлихвено пари от офшорки, за да погасят дългове към други страни, като обаче и до днес не е ясно къде и как сестрите са похарчили огромните суми.