Бум на татуировките с Тръмп след покушението

Популярност набират и фланелки с емблематичния кадър

Новини
13:00 - 17 Юли 2024
1071
Бум на татуировките с Тръмп след покушението

Броени дни след опита за покушение ликът на Доналд Тръмп с окървавено лице и вдигнат юмрук вече се превръща в запазена марка на кандидат-президентската му кампания.

Фланелки с емблематичния кадър се продават край залата, в която се провежда Конгресът на Републиканската партия в Милуоки. Секунди след стрелбата, докато агентите на „Сикрет сървис” се опитваха да изведат Тръмп от сцената, той успя да вдигне ръка за поздрав към събралото се множество. Почитатели на кандидат-президента дори избраха да татуират този исторически миг върху телата си.

„Това се случи буквално 20 минути, след като Тръмп беше прострелян. Клиентът беше видял видеото на паркинга, предполагам, че точно е обмислял каква татуировка иска да му направя, когато това се е случило. Тогава решил, че иска точно този образ, който да бъде увековечен върху кожата му”, разказва татуистът Ники Севън.

„Човекът беше прострелян… и само милиметър го делеше от това да е мъртъв. В един момент той се изправи и каза на всички, че трябва да се борят. Това е емблематичен кадър и показва колко безстрашен е той и какъв лидер е”, заяви Брад Нюзър, търговец и поддръжник на Доналд Тръмп.