Бургас отново се тресе! (СНИМКИ)

За пета поредна година хиляди фенове на диско музиката се потопиха в Spice Music Festival

Новини
15:20 - 05 Август 2023
10619
Бургас отново се тресе! (СНИМКИ)

Дори и високите температури не могат да спрат почитателите на музиката от 90-те. За пета поредна година Бургас приюти фестивала Spice Music 2023, а с това и хиляди фенове на диско жанра.

Голяма част от присъстващите са израснали с този стил музика, посещавайки години наред дискотеки и барове, но надеждата остава жива, тъй като на събитието имаше и много техни наследници, насладили се на изпълненията на N Trance, Paradisio, Fun Factory, U96, Dr Alban и Alexia, разбира се, и с намесата на DJ Marty G, който подгряваше многохилядната публика между изпълненията на всеобщите любимци.

Над 35 градуса жега, лек бриз, дошъл едва в началото на вечерта, както и стотици литри разхладителни напитки, помогнаха на феновете да издържат до края и да се насладят на спектакъла.

Присъстваха и множество чужденци, дошли специално за Spice Music Festival, или просто летуващи у нас и решили да съчетаят полезното с приятното.

Dr Alban демонстрира познания на български, явно придобити от предишни пребивавания у нас, а репликата му "катастрофа" успя да разсмее почитателите.

Кралицата на международната денс сцена от 90-те години – Alexia, показа нагледно, че и на 56 години трудно може да се намери някой, който да й се опре за фигура и мощен глас.

За финал DJ Quicksilver направи невероятна дискотека под звездното небе на Бургас и вятъра, охладил страстите на вечерта.

Тази вечер любителите на диско музиката ще се насладят на Apache Indianq, Culture Beat, българската формация "Гумени глави", Kate Ryan, Nana, Snap! и Luzenco, преди до останат в ръцете на DJ Dian Solo.

Някъде към края на вечерта ще бъдат обявени и първите изпълнители, потвърдили участието си на Spice Music 2024, а организаторите дават възможност на почитателите на диско музиката да си закупят промоционални билети от 88 лв. през следващите 24 часа.