Цеци Красимирова не покани Азис на сватбата си

Моделката се омъжва за американския милионер Майкъл Струмейтис на 12 май

Нещо за четене
12:54 - 05 Март 2019
4414
Цеци Красимирова не покани Азис на сватбата си

Цеци Красимирова призна, че вече не е толкова близка с краля на фолка Азис, както и със своята колежка Ивайла Бакалова. Синеоката красавица, която ще мине под венчилото тази пролет, не смята да кани в най-важния ден от живота си фолк изпълнителя и „Мис България" 2001 г.

"Искам категорично да заявя, че на моята сватба няма да присъстват лица, които не са сред поканените. Визирам написаното от много медии, че сред гостите ще бъдат Азис и Ивайла Бакалова. Най-красивият и емоционален ден в живота ми ще споделя единствено с хората, които истински обичам и с тези, които са до мен през всичките години. В навечерието на пролетта лично аз се чувствам заредена с нови сили и енергия, и гледам смело напред заедно с любимите ми хора“, заяви открито красавицата.

Моделката се омъжва за американския милионер Майкъл Струмейтис на 12 май. Цеци вече е изпратила поканите и се е обадила лично на всички ВИП гости от България, които ще присъстват на празника в старинен замък в Барселона. През последните години Красимирова рядко се прибираше в България. Тя запази контакт само с някои от най-близките си приятели, които бяха до нея след убийството на Косьо Самоковеца. Освен приятели от България в Барселона се очаква да пристигнат гости от цял свят – предимно партньори на младоженеца, който има бизнес империя.