Цеци Красимирова призна: Поздравих Гонзо за избирането му за шеф на БФС

14 пъти отказват виза за САЩ на моделката 

Новини
10:00 - 31 Март 2024
83245
Цеци Красимирова призна: Поздравих Гонзо за избирането му за шеф на БФС

14 пъти САЩ ми отказват да живея с мъжа си Майкъл под един покрив там, където е неговият дом. От 2009 г. пробвах всичко, ходих на много интервюта, но накрая отговорът все беше “не”. Коя любов ще издържи пет години жената и мъжът да са на различни континенти? Няма такава.

Това каза пред “24 часа” една от най-красивите българки - Цеци Красимирова. Само преди дни тя изненада всичките си приятели с новината, че в момента е в развод с милионера и неин съпруг - Майкъл Струмейтис. Двамата станаха семейство преди 5 г. на пищна сватба в замък в Сиджис, Испания. 

“След всички тези опити да взема виза преди 2 години проведох сериозен разговор със съпруга ми и решихме, че е по-добре да се разделим”, уточни Цеци. Именно тя е човекът, направил първата крачка за раздялата.

Според близки до красавицата на брака им натежали и фалшивите приятели, с които и тя, и мъжът ѝ се обградили през годините. Самата тя признава: “По време на кратките раздели с Майкъл си дадох сметка, че тези хора имат само интерес от нас. Освободих се от тях и се радвам, че го осъзнах”. 

Цеци с мъжа си Майкъл

В момента 44-годишната красавица е в процес на “тромав” по думите ѝ развод, но това не я тревожи, защото двамата се разделили в приятелски отношения. 

“Винаги съм била привърженик на благата дума и разбиране в приключването на отношенията между хората”, казва Красимирова. Тя така и не приключва с живота в Барселона, но често се връща в България заради седемте котки, които имат нужда от нея. Създава и своя компания за качествени продукти от коноп. Планира да отвори и приюта за котки, за който мечтае от години.

Не е притеснена и финансово, защото има предбрачен договор и за нея ще останат имотите ѝ в Испания, където и в момента живее.

Красимирова и Майкъл Струмейтис се запознават преди повече от 15 години в България в ресторант в подножието на Витоша. “Виновник” е приятелката ѝ Вили Боршукова, която по-късно ѝ става кума. В началото двамата си говорят чрез преводач, после на английски. Майкъл първо е пленен от красивото момиче със синьо-сивите очи на хъски. После го трогва историята ѝ с оцеляването след стрелбата по нея и гаджето ѝ - Косьо Самоковеца, през 2003 г. Куршумът минава на милиметри от главната артерия до мозъка на Красимирова.

“Цеци има страхотно чувство за хумор. Невероятна жена е. Заминахме с нея в Барселона с намерение да заживеем там завинаги, но през 2011 г. ме оперираха и аз буквално умрях на операционната маса”, признава Майкъл в интервю. 

“Заминах за Лос Анджелис, за да си направя пластична операция на носа, който бях счупил при игра на баскетбол. Мускулите започнаха да ми се разпадат на операционната маса. Сърцето ми беше спряло. Бях рядък случай в медицината. За малко да си отида, но се върнах от оня свят”, разказва бизнесменът. 

Човекът, който го взима от летището в Испания, е именно Цеци. “Тя ме спаси. Грижеше се за мен и ме вдигна на крака. Аз умрях по време на операцията, тя беше почти умряла, когато са я простреляли. Цеци разбираше прекрасно през какво преминавам, защото и тя беше преминала през същия ад. Много говорихме тогава какво ни се бе случило и на двамата”, споделя Майкъл.

Малко по-късно той решава, че именно тя е жената на живота му - предлага ѝ брак по най-класическия начин - с диамантен пръстен. Цеци казва “да” и приказката продължава. Сватбата е 5 дни, а от България идват най-добрите приятели на красавицата. 

“И двамата мислихме за бебе в някакъв момент от живота ни. Пробвахме се, но това не беше основното във връзката ни. Аз си имам Джудит от първия ми брак, Майкъл също има дъщеря. Това, че нямахме общо дете, не ни раздели”, откровена е Красимирова.

Според нейни близки обаче за развода има и друга причина - Майкъл винаги поставял работата на първо място. Което всъщност той не отрича: “Аз съм работохолик. Работя между 80-100 часа седмично! Това внесе малко стрес в нашите взаимоотношения с Цеци още в началото на връзката. Аз дори ѝ казах шеговито, че винаги на първо място ще е моята любовница, наречена бизнес”.

С времето неговият ентусиазъм заразява и нея. Двамата с Цеци стават причина за доста успешни бизнес проекти. Един от тях е завод в Барселона, върху който моделката придоби собственост от съпруга си. Той е част от мoгъщaтa импeрия, кoятo ce зaнимaвa c прoизвoдcтвoтo нa oргaнични зeмeдeлcки тoрoвe и мaрихуaнa зa мeдицинcки цeли.

Въпреки че имат достатъчно средства, с които двете с Джудит да живеят охолно и без да работят, Красимирова вкара в бизнеса и дъщеря си.

“Не си губя времето, не съм израснала така и това ще продължи и занапред. Винаги имам с какво да се занимавам. Разликата сега е, че съм свободна да мечтая и да реализирам това, без да се съобразявам с доста неща, които преди бяха табу”, казва Красимирова.

Преди 2 години двамата с Майкъл направиха и риaлити зa мaрихуaнaтa, кoeтo ce излъчи пo “Aмaзoн” и в кoeтo пoбeдитeлят cи тръгнa c 1 милиoн дoлaрa. Искаха да направят и филм за политическите лидери.

Майкъл е роден в Илинойс, САЩ, в семейството на естонка и латвиец, които eмигрират през 50-те години, за да се спасят от комунистическия режим. Първият му самостоятелен бизнес е магазин за цветя, който стартира на 19 години. По-късно основава училище за летци в Канада. Самият той е лицензиран пилот на хеликоптер и самолет, както и страстен гмуркач. От първия си брак има дъщеря Вейда, която живее в Калифорния с майка си.

“Майкъл искаше да прави политическа партия у нас, но не се получи. Иначе и двамата се интересуваме от политика и сме фенове на Доналд Тръмп”, не крие Красимирова.

Цеци дори не се замисля на въпроса кой е урокът, който е научила след раздялата със съпруга си: “Когато се довериш напълно, резултатите са два: урок за цял живот или приятел за цял живот”.

Една от най-красивите българки има разностранни хобита. Преди половин година тя се подложи на регресия при гуруто Хуан Мануел Джордано. 50-годишният психолог е аржентинец, но практикува в Латинска Америка и Европа. 

Подложи се на регресия, която използва и хипнозата. Това е метод в психотерапията, чрез който бързо се помага на хора да се преборят с тревожните състояния и да подобрят емоционалния си  баланс.

Според Цеци ползите от регресията са много - човек се избавя от повтарящи се проблеми, започва да разбира защо харесва определени неща и защо има непоносимост към други, защо е подредил дома си така, защо предпочита определени миризми пред други, както и защо не се разбира с едни хора, а с други отношенията са хармонични. “Най-тежкият товар, който носим, са мислите в главите ни”, казва Красимирова.

От години се занимава и с други духовни практики като йога и тай-чи. От две лета Цеци се учи и да стреля, като скоро ѝ предстоят състезания по динамична стрелба. Другата ѝ голяма страст са моторите.  Синеоката красавица е добра и на боксовия ринг. В Испания тренира с Палми Ранчев, който се изявява и като поет и сценарист. Дори е писал стихове за Цеци.

“Всичко това ме прави балансирана. Обичам да експериментирам с всичко, в което има движение. Народните танци пък са ми любими от години”, добавя още хобита Красимирова, която е чест гост и на фестивала на народната песен и танц в Жеравна.

Карала е дори самолет, но признава, че не ѝ харесало. 

“Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС и му пожелах здраве и успехи. Той е истински мъжкар и съм сигурна, че ще се справи, ще се пребори с предизвикателствата на този пост. Подкрепете го, дайте му доверието, което клубовете му дадоха.”

Така коментира Цеци Красимирова избора на футболиста Георги Иванов за нов шеф на БФС.

“Аз в сърцето си съм левскарка. Винаги съм подкрепяла всички от любимия ми отбор през годините. Закърмена съм със “синия” отбор от малка, тъй като и дядо ми, и баща ми са върли левскари и много често ме водеха на мачове.”

Цеци и Гонзо се познават от години. Преди той да се ожени за Мариета, а тя за Майкъл Струмейтис, бяха голяма любов.

За малко над 30-те си години Гонзо никога не е работил друго освен в структурите на футбола, като се изключи участие в две фирми. Справка в Търговския регистър показва, че той е бил неин съдружник в дружеството “Цеци Красимирова” ЕООД. Фирмата е основана през 2001 г. и заличена през 2023 г. Двамата бяха снимани и през 2015 г., когато обядваха с приятели в известен ресторант. Прегръдките, докосванията и държането за ръце говореха за неприкрита страст и искрена любов. 

“Гонзо е най-добрият човек, когото познавам, обичам го, той е в сърцето ми”, твърди Цеци Красимирова по това време. 

“Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива съм, но много бързо преценявам дали един човек е за мен, или не”, казва моделката.

 През годините слуховете я обвързваха с Големия Маргин, Жоро Илиев и дори Коко Динев. Но само две любовни истории в своя живот Цеци не отрича - тази с Косьо Самоковеца, който бе убит, докато бяха заедно в Амстердам, и с Майкъл Струмейтис.

С днешна дата Красимирова споделя, че е спокойна и се чувства добре. Нито тя, нито бившият ѝ съпруг има човек до себе си: “Мечтаех си за един тих живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива от всякога”.