Цеци Красимирова си намери нов мъж

Смуглата моделка се отпусна да покаже, че не си е губила времето в чакане

Нещо за четене
17:19 - 19 Юли 2024
3005
Цеци Красимирова си намери нов мъж

Разводът между Цеци Красимирова и мултимилионерът Майкъл Струмейтис най-сетне е факт и смуглата моделка се отпусна да покаже, че не си е губила времето в чакане. 44-годишната миска има нов мъж в живота си и публикува първата им обща снимка.

Е, на нея се виждат само ръцете им, но фотосът недвусмислено говори за нова любов. На него двамата влюбени са се хванали за ръце, а на палците им личат прясно изрисувани татуировки – сърчице, пише Intrigi.bg.

Цеци е известна с фетиша си към татусите – тя има множество такива по тялото, върху целия гръб и „ръкави“ на ръцете. От снимката личи, че тайнственият мъж до Красимирова също е фен на трайните рисунки върху кожата и има такава малко над китката.

Това автоматично отхвърля варианта мъжът да е Майкъл Струмейтис, тъй като кралят на марихуаната няма татуси. Освен това Цеци вече публично призна за раздялата между двамата и няма намерение да се връща при него.

„Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи“, разкри Красимирова преди няколко месеца.

Още миналата година тя се завърна тихомълком у нас, а според запознати Цеци е напуснала Биг Майк именно защото е срещнала друг мъж в живота си.