Цецка се обиди на Цецо

Новини
13:55 - 22 Септември 2020
6910
Цецка се обиди на Цецо

Някогашната ВИП персона в ГЕРБ Цецка Цачева, която майчински напътстваше първите в партията, явно е в дългосрочна политическа карантина. След като получи два силни шамара от своите, сега бившата парламентарна шефка претърпя поредна обида. Цачева е изключително обидена на стария си съпартиец Цветан Цветанов, че дори не се е сетил за нея и не е поканена в новия му политически проект „Републиканци за България”.

Превърналата се почти в дисидент в редиците на ГЕРБ юристка не можела да повярва, че Цветанов е прибрал разни дребни риби в организацията си, а на нея не звъннал и един телефон. Цачева принципно нямала решение дали да се упъти към „ГЕРБ-2”, както някои наричат новата партия, но пълното игнориране я хвърлило в ново отчаяние.

„Цецка се надяваше, че Цветанов ще я покани в първите ешелони на партията си, но остана горчиво излъгана, въпреки че напоследък явно клони в подкрепа на антиправителствените протести”, коментираха от близкото обкръжение на някогашната първа дама в парламента.

Само преди седмица, Цачева бе засечена разпалено да разговаря с протестъри пред Археологическия музей, което наведе на мисълта, че експарламентарният шеф вече е от другата страна на бариерата.

Очевидно експарламентарната шефка вече не е на страната на кабинета и Бойко Борисов, след двата удара,които безмълвно понесе в политическата си кариера. Освен, че бе „хвърлена на вълците” на президентските избори в неравна битка с Румен Радев, последва нов скандал, заради който бе принудена да подаде оставка и да изчезне от политическата сцена.

Тъкмо затова, сега Цачева била двойно разочарована, след като и опозиционерът Цветанов дори не видял в нейно лице ценен партиен кадър.