Целият клан Стораро в "Денсинг старс" заради валса на Емрах

Тони и Фики дойдоха в залата, за да подкрепят певеца, той се представи на ниво

Нещо за четене
22:17 - 20 Февруари 2024
33439
Целият клан Стораро в "Денсинг старс" заради валса на Емрах

Фолк легендата Тони Стораро се препоти от напрежение заради малкия си син Емрах, който тази вечер дебютира в "Денсинг старс". Стораро-младши обаче не изложи баща си, който му стискаше палци на живо в публиката заедно с по-големия си наследник Фики.

JТони Стораро и Фики бяха в публиката на "Денсинг старс", за да подкрепят най-малкия член на звездната фамилия - Емрах

Въпреки че се изявява като поп фолк певец и практикува по-специфични чупки и стойки, Емрах уверено се впусна в изящен валс с партньорката си - професионалната танцьорка Веселина.

"Мисля, че след този танц Тони и Фики вече ще са известни като бащата и брата на Емрах Стораро!", коментира след изпълнението му водещият Краси Радков. Алекс Раева пък попита танцьорката Веси дали Емрах е добър ученик и любезно предложи да организира родителска срещу с Тони Стораро. 

"Денсинг старс" стартира ударно с изпълнения на високо ниво, но и със сърцебиене за звездите. Според регламента още тази вечер една от двойките ще се класира последна и ще отпадне. Решението кой да остане в предаването и кой да се сбогува ще вземат зрителите и професионалното жури в лицето на Илиана Раева, Галена Великова и семейната двойка Франциска и Томаш Папкала, които следят под лупа всяка стъпка на състезателите.

Линиите за гласуване бяха отворени още в първите минути, за да може всеки да подкрепя своите любимци. 

Eмрах се представи на ниво с партньорката си Веселина