Цените бухват като великденски козунак

Нинова е много по-голям мъж - веднъж казала позицията си и “точка”", каза лидерът на ГЕРБ

Новини
20:13 - 21 Април 2022
2646
Цените бухват като великденски козунак

"Цените нарастват като великденски козунак - бухват" - каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. От ГЕРБ алармираха, че правителството на Кирил Петков и управляващото мнозинство не предприемат никакви действия за растящите цени.

Георг Георгиев иронично вметна, че след проверките на цените на основни стоки в хранителните магазини у нас, младежите от партията може да проверят и какви са цените в сладкарницата на премиерската съпруга. Но Борисов се намеси и спря Георгиев: “Оставете личните неща. На нас не ни отива. Можеш да употребиш израза, че цените нарастват като великденски козунак - бухват, бухват!”.

“3-4 дни украинският външен министър е в България. Депутатите се занимаха с всичко друго, но не и с важното”, каза Борисов. “Какво не разбраха още, какво имат още Христо Иванов и Атанас Атанасов да гледат? Защо се унижавате, нямате ли принципи?”, попита Борисов лидерите на ДБ, заради отказа на кабинета да заеме европейска позиция за Украйна. “Нинова е много по-голям мъж - веднъж казала позицията си и “точка”", допълни още Борисов.