Чалга певачка се щракна с питон

През ключалката
18:25 - 18 Януари 2021
3425
Чалга певачка се щракна с питон

Чалга певачката с мераци за слава Цветина представи най-новият си проект, озаглавен „Нарцис“ в колаборация с Тони и 5-метров питон.

Изпълнителката за пореден път избяга от актуалното и не направи колаборация с много известен изпълнител - като повечето й колежки, а реши да експериментира с млад изпълнител, постигнал огромен успех с дебютното си парче.

През последните четири години Цветина си партнираше с различни музикални компании, но предпочете да се развива като самопродуциращ се изпълнител. За никого не е тайна,че тя сама пише текстовете си, изявява се като сценарист на видеоклиповете си и активно участва в създаването на музиката.

5-метровият питон объркал плановете на изпълнителката при заснемането на последното и видео. Змията станала част от новия проект на певицата – „Нарцис“. Изглежда обаче животното в един момент се стресирало от организацията и се скрило под капака на луксозното возило, снимано във видеото. Така забавило целия процес с около пет часа и накрая се наложило да потърсят помощ от специалист.