Ченгета осуетиха опит за убийство в Хамбург!

Акцията на полицията, насочена срещу агитката на Лацио, е иззела ножове, бухалки и чукове за месо

Топ
14:58 - 26 Септември 2024
1234
Ченгета осуетиха опит за убийство в Хамбург!

Футболистите на Лацио свършиха своята работа на терена в сряда вечер, когато разбиха с 3:0 Динамо Киев в среща от турнира Лига Европа, но крайните ултраси на италианския тим не успяха да осъществят плановете си. И по-добре! Агитката на "орлите" има печална слава на Апенините, а публиката на "небесносините" е известна и със своята крайно дясна убеденост.

Двубоят между украинците и италианците се игра в Хамбург, заради военната обстановка между Украйна и Русия. Местната полиция арестува десетки фенове на Лацио, които са притежавали опасни предмети, включително чукове за месо!

Полицейската акция е извършена преди мача от Лига Европа. Предполага се, че се е действало по сигнал, но със сигурност специалните части са имали и едно на ум от предишни изцепки на агитката на лациалите, някои от които са завършвали с фатален край!

Близо 60 италиански хулигани са били задържани кметството в Хамбург късно във вторник. При претърсването от полицията са открити пет ножа, шест чука за месо, две дървени дъски, бухалка, тръбен ключ и шиш, както и още други предмети, с които могат да се нанесат удари.