ЧЕРЕПА КАТО КРИСТО: Опакова хотела на Жоро Илиев в Кюстендил (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Политика
13:50 - 07 Юли 2021
10749
ЧЕРЕПА КАТО КРИСТО: Опакова хотела на Жоро Илиев в Кюстендил (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Предизборната кампания на отрочето на издирвания по 19 обвинения олигарх Васил Крумов Божков "Българско лято" върви с пълна сила из страната. Черепа не жали сили и средства да си осигури място в следващия парламент, а по села, градове и паланки обикалят негови агитатори с пълни с кеш джобове. На особено крещяща  пропаганда обаче се радват жителите на Кюстендил, видя обектива на Lupa.bg.

В родния град на ВИС-2 Божков не се е задоволил само с билбордове, а е "опаковал" от горе до долу цялата сграда на бившия хотел "Пауталия" със своя образ. От общината ни отказаха информация за цената на огромното пано, но според рекламни специалисти става въпрос за шестцифрена сума.

По ирония на съдбата емблематичната за Кюстендил сграда последно функционираше като хотел по времето, когато неин собственик беше митичният гангстер Георги Илиев.

Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков, който е кандидат за депутат от партията му "Българско лято", води една от най-напористите медийни кампании в навечерието на вота. Той наскоро публикува кратко видео, на което се вижда как излиза от морето, яхнал кон, на фона на изгряващо слънце. Номерът на партийната бюлетина примигва в горния ъгъл до стилизиран череп.